За нас

Нашата компания притежава над 20г. опит в дейността на сметосъбирането, сметоизвозването и сметопочистването.

About Us

Кои сме ние ?

„Еко Траш Трейд“ ООД е компания, която се развива в областта на сметосъбиране, сметоизвозване и оползотворяване на отпадъци. Обединява опит, ресурс и традиции в дейности с отпадъци. Екипът ни от специалисти се стреми да отговори на изискванията на нашите клиенти, като подхождаме с разбиране, професионализъм и отговорност. Предлагаме и изпълняваме краткосрочни, дългосрочни и еднократни договори касаещи дейности с отпадъци. Основната ни цел е максимално да удовлетворим нашите клиенти, като предложим бързина, коректност и изпълнение на услуга в съответствие с всички екологични стандарти на конкурентни цени.

Нашата мисия

Винаги сме насреща с индивидуален подход към нашите бъдещи и дългогодишни клиенти. Ежедневно полагаме старание и спазваме всички изисквания и екологични норми. Не се колебайте да ни потърсите. Контакт с нас

Нашето мислене

Изграждаме своите партньорства със старание, внимание и лично отношение. За да живеем в един по-чист и приятен свят, винаги се стремим да бъдем най-добрите в това, което правим. Нашите услуги

Нашите ценности

Нашата цел е вашето удовлетворение. За това създадохме партньорства.

цялостен процес по сметосъбиране и сметоизвозване на отпадъци

Ориентирани към клиента

Обслужваме нашите клиенти, сякаш обслужваме себе си. Ние ценим тяхната обратна връзка и я използваме, за да подобрим работата си. Мнението на всеки наш клиент или партньор е важно за подобряване на услугите, които предлагаме.

Екологично ориентирани

Внимателно избираме начина за сметосъбиране и площадка за депониране на отпадъците за максималко опазване на околната среда. Разделяме, рециклираме и оползотворяваме ценните отпадъци.

Работим за растеж

Ние правим себе си известни в общността. Ние създаваме дългосрочни отношения, като същевременно непрекъснато се разширяваме. Затова винаги привличаме повече хора да работят за нас.

История на компанията

Лидери сме в сметосъбиране и сметоизвозване на битов и строителен отпадък.

Почистващата компания е широко призната за нашия ангажимент да обслужваме нашите клиенти, като същевременно оставаме приятелски настроени към околната среда. Имаме история на върхови постижения и отдаденост на нашите клиенти, предоставяйки професионални и висококачествени услуги за почистване на къщи, бизнес сгради и обществени предприятия в цялата страна.

Услугите ни съществуват от 1993г. с ежедневно усъвършенстване и разрастване до сметосъбиране, сметоизвозване и разпределяне на отпадък.

Гаранция за качество!

Експерти сме в сметосъбирането, сметоизвозването и оползотворяването на всякакъв вид неопасни отпадъци. Приемаме заявки в цялата страна.

Дългогодишните традиции гарантират безупречното изпълнение на услугата.

В Еко Траш Трейд има строг процес за набиране и обучение на персонал за подобряване на квалификацията.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС